De Capelse Zomerschool 2019 wordt weer georganiseerd!

In de warmste zomermaanden van 2019 ontvangen de Capelse ouderen vaak minder bezoek. Kinderen of kleinkinderen gaan een aantal weken met vakantie en de wijkcentra en andere georganiseerde activiteiten voor ouderen liggen veelal stil in de zomervakantie – periode.

Omdat in de zomermaanden dus weinig wordt georganiseerd voor ouderen, probeert De Capelse Zomerschool om deelnemers een leerzame middag of ontspannend tochtje aan te bieden.

Deelname aan De Capelse Zomerschool 2019 staat open voor ALLE senioren woonachtig in Capelle aan den IJssel!

Organisatie OSC

De Capelse Zomerschool wordt georganiseerd door de Onafhankelijke Senioren Vereniging Capelle aan den IJssel (OSC). Voor meer informatie over de OSC kunt u kijken op de website www.hulpdienstcapelle.nl.

2,194 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag